Επιλέξτε τη γλώσσα που επιθυμείτε :
  Τα Ιόνια νησιά περιήλθαν στους Ενετούς το 1293.
Ακολουθεί μια περίοδος που Ενετοί και Τούρκοι διαδέχονταν οι μεν τους δε, έως το 1503 που η Λευκάδα παραδίδεται με συνθήκη  στους Τούρκους.
 

 
 
Santa Maura Studios and Apartments

Το Santa Maura βρίσκεται στο νησί της Λευκάδας και συγκεκριμένα στο πλέον κοσμοπολίτικο μέρος αυτής, το Νυδρί. Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, πάνω στον κεντρικό δρόμο, σε τέτοιο σημείο όμως που μπορεί να ικανοποιήσει είτε τον επισκέπτη που θέλει να συμμετάσχει στο πρωτόγνωρο σε όλους γλέντι που λαμβάνει χώρα, είτε αυτόν που θέλει να απολαύσει ήρεμες και γαλήνιες διακοπές. Επισκέπτες κυρίως από την Ευρώπη αλλά και άλλα μέρη του κόσμου συναντώνται στο γραφικό Νυδρί δημιουργώντας έτσι μια πρωτοφανή συνάντηση πολιτισμών, δικαιολογώντας απόλυτα τον χαρακτηρισμό χωνευτήρι πολιτισμών.

Το κτίριο Santa Maura είναι ένας συνδυασμός νεοκλασικής και μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Ένας συνδυασμός τόσο προσεγμένος που ταξιδεύει τον επισκέπτη σε άλλες εποχές αλλά ταυτόχρονα δίνει την εντύπωση του μοντέρνου και του σύγχρονου. Η είσοδος του κτιρίου θυμίζει στοά η οποία οδηγεί στην αίθουσα υποδοχής, τη ρεσεψιόν και κατόπιν στην πισιίνα.

Αποτελείται από 14 Studios εκ των οποίων 4 δίκλινα, 6 τρίκλινα και 4 τετράκλινα. Επίσης υπάρχει δυνατότητα και για 2 inter-connecting rooms (τα λεγόμενα δίχωρα). Τα δωμάτια τα οποία αναπτύσσονται σε δυο ορόφους είναι ευρύχωρα, άνετα, με πλούσια αισθητική χώρου. Πλήρως ανακαινισμένα το 2007 με σημαντικές αλλά και μοντέρνες προσθήκες όπως plasma tv, ασύρματο internet και δορυφορική τηλεόραση. Μπορούν να φιλοξενήσουν από 1 έως 4 άτομα.

Αναλυτικά οι παροχές των δωματίων:

 1. Κλιματισμός
 2. Μπάνιο/Ντους
 3. Εξοπλισμένη Κουζίνα
 4. Ψυγείο
 5. Τηλεόραση
 6. Δορυφορική Τηλεόραση
 7. Μπαλκόνι
 8. Θέα Θάλασσα
 9. Θέα Βουνό
 10. Θέα Πισίνα

Παροχές Καταλύματος:

 1. Ανελκυστήρας
 2. Χώρος Υποδοχής
 3. Free Wi-Fi Internet
 4. Ρεσεψιόν
 5. Εξωτερική Πισίνα
 6. Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων

 

 
 
Η Λευκάδα
Το Νυδρί
Φωτογραφίες
 
 
Iστορικά
Τιμοκατάλογος
Κρατήσεις
 
 • Διεύθυνση: Λευκάδα Νυδρί
 • Τηλέφωνο: 2645093122
 • Fax: 2645093007
 • Κινητό: 6979911442
 • info@santamaura.gr

 
Copyright 2006-2017 SANTA MAURA Studios and Apartments , Lefkada Nidri- powered by 10ds.gr